Miloš Miladinović Priče iz života Predstava ,,Pazi s kime spavaš“

Predstava ,,Pazi s kime spavaš“



Predstava ,,Pazi skime spavaš„, zanimljiva, provokativna priča sa specifičnim načinom pripovedanja koji definitivno još nije viđen kod nas. U izvođenju  Mirke Vasiljević, Igora Damnjanović, Zinaide Dedakin, Nemanje Janičić i Semira Gicić, Prokupačkoj publici je pruženo nešto više od sat vremena neprekidnog smeha i pozitivne energije.

predstava,pazi_skime_spavaš_Prokuplje2

Komedija, po tekstu Semira Gicića u režiji Igora Damnjanovića, zasnovana je na temi zabranjene ljubavi. Autor nas, koristeći stihove popularnih zabavnih i narodnih pesama domaćih autora, kao i autora bivše SFRJ vodi kroz živote glavnih aktera predstave. Dodajući na to zanimljiv zaplet, predstava je izazvala kod publike smeh do suza na koje ni glumci nisu mogli da odole.

predstava,pazi_skime_spavaš_bioskop_Prokuplje

Iako je u bioskopu bilo hladno ova glumačka postava je atmosferu uzdigla do usijanja. Kraj predstave je pratio gromoglasan aplauz od koga dlanovi trne a srce bije ubrzanim ritmom. Oni su uneli malo kolora u ove sive dan, hvala im na tome.

predstava_prokuplje_Mirka_Vasiljević

Vama preporučujem ovu predstavu, verujem da se nećete razočarati. Definitivno je vredela svakog dinara datog na kartu, inače cena je bila 300 dok je na dan predstave 400 dinara.

 

Kako se vama dopala predstava?