Predstava ,,Iza kulisa” – Prokuplje

 

Već sam gledao premijeru predstave ,,Iza kulisa” u izvođenju Prokupačkog  pozorišta ,,Hranislav Dragutinović” ali sam zbog predhodnog oduševljenja rešio  da pogledam i reprizu koja je održana 20. juna 2014. u sali bioskopa ,,Toplica”.

O predstavi

Dakle ,,Iza kulisa” je predstava po tekstu Majkla Frejna u režiji Tijane Petrović i Milana Ilića Trše. Sastoji se iz tri čina. U prvom činu gledamo generalnu probu, drugi čin je iza scenografije u kome se vide odnosi i dešavanja unutar glumačke ekipe. Treći čin je po meni možda i najbolji (ne kažem da su prva dva lošija) kada glumci zbog raznih nepredviđenih situacija, loših odnosa ali i ljubavnih drama, moraju da improvizuju. Tada nastaje pravi šou, smeh do suza.

Utisci

Iskreno sam bio iznenađen, oduševljen profesionalizmom, glumačkim umećem koje se dalo videti. Grohotan smeh publike koji se širio bioskopskom halom i dugotrajan aplauz su bili odličan pokazatelj šta je publika mislila o predstavi.  Dodatan su utisak ostavili: Anastastija Cvijanović, Srđan Baktijarević i Predrag Slavković. Naravno i ostatak ekipe je bio sjajan.

Definitivno preporuka da iskoristite priliku i pogledate ovu interesantu komediju u izvođenju sjajnih Prokupačkih glumaca.

A evo delića predstave:

Ostanite još malo i pročitajte:

  • Anastasija

    Zanimljivo je da tek sada vidim ovo. 🙂 Mnogo hvala što pišeš o nama. Tvoje pohvale veoma znače,i daju nam podsticaj da radimo bolje! Sada su inspiracija i osmeh još veći,zahvaljujući tebi. 🙂

    • Vaše izvođenje predstave me je inspirisalo da napišem tekst i da vas na taj način podržim. Vi definitivno razbijate učmalost, monotoniju u kome se naš grad nalazi. Samo nastavite tako, jaću se svakako truditi da vas ispratim.