Miloš Miladinović Акција Humanitarni koncert: Vlado Georgiev „ZA ISIDORU“ u Domu omladine Beograda

Humanitarni koncert: Vlado Georgiev „ZA ISIDORU“ u Domu omladine Beograda



Bravo Vlado! Tvoji primer nam je pokazao da postoje ljudine koje svoju popularnost koriste na najbolji moguć način. Organizacija koncerta za prikupljanje sredstava za nastavak lečenja velikog borca ali i književnice, gospođe Isidore Bjelice u pravom svetlu pokazuje ono nešto najlepše što poseduje svako od nas u sebi a to je samilost ali i osećaj brige prema ljudima kojima je pomoć preko potrebna.

Kako je pokrenuta akcija?
Vlado Geogrijev je na društvenoj mreži ,,Tviter“ postavio tvit u kome pita da li bi neko bio voljan da ustupi prostor povodm svirke koju planira da održi kako bi gospođi Bjelici pomogao da skupi novac koji je potreban za nastavak terapije.

Već sledećeg dana je gospodin Georgijev postavio tvit u kome piše da je prostor obezbeđen.


Nažalost zbog daljine ne mogu prisustvati ovom humanom činu. Akciji koja u sebi ima osnovne postulate Ubuntu filozofije o kojoj sam na ovom blogu pisao a koja upravo govori o tome da je tvoj bol i moj bol i da ukoliko ti nisi srećan ne mogu biti ni ja.

Ono što mogu uraditi je da vas pozove odete do Doma omladine, Beograd  u utorak 23. juna u 20h. 

Ulaznice po ceni od 1000 rsd možete kupiti na blagajnama Eventima u Domu omladine Beograda i u TC Ušće. Sva sredstva od prodaje ulaznica namenjena su pokrivanju troškova lečenja

Ovom prilikom želim sve najbolje gospođi Isidori Bjelici i brz oporavak!