Gile – Fotomodel

Verovatno jedan od mogućih poslova kojim bi se bavio Guru nick name Gile je fotomodeling. Kao što se da primetiti Gile poseduje vrlo blage crte lica njuška mu je posebno simpatična a taj pogled, kao što su rekli mnogi bitni faktori u ovoj branši, je ubitačan.

Gile poseduje vrlo prefinjen šarm, posebno kada je vreme večere. Tada pokušava na sve načine da nas obori sa nogu kako bi došao do svoje porcije.
Nije mnogo izbrljiv tako da ne predstavlja veliki problem osoblju hotela po kojim odseda.

Zapravo jako je skroman, ali ima običaj da u koliko mu se ne dopadne raspored nameštaja u sobi, plaši se podzemnih voda i tih stvari, on lepo  ispomera nameštaj kako misli da je najbolje. Upravo sada se nalazi na jednom seminaru, na kome se uče razne stvari ali pre svega bonton, kako bi bio pravi gospodin i dželtmen. Kažu da puno obećava i da očekuju dosta od njega. Gile je takođe ima svoje obožavatelje, od kako je otišao na seminar mnogi su tužni i zavijaju po celu noć. Ugostitelji gde su odseli njegovi obožavatelji ne znaju kako da ih smire pa im povećavaju porcije hrane kako bi uspeli bar malo da im olakšaju.

Seminar traje mesec dana, Gile javlja da za sada nije teško, upoznao je i druge koji se već nalaze na seminaru,obuci kaže da nisu loši sve u svemu interesanti. Hrana nije loša ali bi mogle porcije da se bar malo povećaju.