Opet smo …

Sve ovo, je prešlo svaku meru. Što bi naši ljudi rekli došlo preko glave pa nema gde više.
Mislim da je ljudima više muka svega, dosta im je ucena oko ulaska u EU, ma ne moramo uopšte i ući, ne vidim da je nešto Grčka od toga imala koristi osim što Grci plaćaju dodatni porez.
Evo sada ovih dana EU je osudila napad na vojnike KFOR-a koji su u samoodbrani pucali na Srbe koji su svojim krivudanjem dok su bežali od ,,gumenih“ metaka ugrožavali njihov vid. O tome možete lepo pročitati na sajtu  Njuz – vesti u ogledalu . Tu je na vrlo duhovit način opisana trenutna situacija na Kosovu i Metohiji.
Političari kao političari već polako ulaze u predizbornu kampanju, već se tu i tamo mogu videti tekstovi o velikim poslovima i velikom novcu koj samo čeka da oni dođu na vlasti i onda će sve biti mnogo bolje.
Ta retorika se stalno ponavlja, odnosno na svakim izborima. Ajde sada da ne ispadnem ,,Hejter“ i da svuda vidim, tražim negativno, iskreno se nadam da će neko nešto promeniti. Odnosno da će doći neko ko bi bio pravi domaćin, neko ko bi tako vodio zemlju.

Skoro me je tako iznervirao tekst Lebane: Radnici preporodili fabriku – država je zatvorila , iskreno tekst dovoljno govori tako da dalje pričati o tome je nepotrebno, mada moram da kažem da je ovo jedna od neviđenih stvari, neviđenog ludila koje pogađa našu zemlju.
Vidim tu se neki ,,dižu bunu protiv dahija“, heh ironija je očigleda da očiglednije ne može biti, ali niko ništa, to tako prolazi tu i tamo se čuju neke osude u suštini ,,Prohujalo sa vihorom“, trlja baba dlan da joj prođe mandat ili dan.

Mislim da je ovo prava pesma, nekako mi ide uz sve ovo.

Mama take this badge from me

I can’t use it anymoreIt’s getting dark too dark to seeFeels like I’m knockin’ on heaven’s door


Knock-knock-knockin’ on heaven’s doorKnock-knock-knockin’ on heaven’s doorKnock-knock-knockin’ on heaven’s doorKnock-knock-knockin’ on heaven’s door

Mama put my guns in the groundI can’t shoot them anymoreThat cold black cloud is comin’ downFeels like I’m knockin’ on heaven’s doorKnock-knock-knockin’ on heaven’s doorKnock-knock-knockin’ on heaven’s door
Knock-knock-knockin’ on heaven’s door
Knock-knock-knockin’ on heaven’s door

„You just better start sniffin’ your ownrank subjugation jack ’cause it’s just youagainst your tattered libido, the bank andthe mortician, forever man and it wouldn’tbe luck if you could get out of life alive“*Knock-knock-knockin’ on heaven’s door