Miloš Miladinović Fotografija Zimske čarolije u Prokuplju

Zimske čarolije u ProkupljuPre svega želim da vam srećnu Novu godinu, puno zdravlja i sreće ostalo će već samo doći. Mojim blogerima želim veliku čitanost i još mnogo dobrih tekstova. Obično prvi tekst u godini krenem sa pregledom godine, statistikom i itd. Ovog puta je ispalo malo drugačije, što ne znači da neće biti sumiranja godine koja je za nama.

Sneg je od sinoć počeo da pada polako i lagano. Ulice su se su se jedva bile zabelele. Zato kada sam se ujutru probudio i video kako je moje Prokuplje od nijansa crveno – žutih prešlo u nežno belu. Odluka je pala, morao sam da izađem, prošetam se i da usput napravim par fotografija. Nisam očekivao veliku gužvu. Ulice Prokuplja su nedeljom uglavnom puste. Ali to ovog puta nije bilo.

Da li je zbog praznika ili zbog snega, ne znam, uglavnom grad je bio veoma živ. Posebno centar i kafići koji se nalaze na šetalištu. ,,Centar Caffe“ u kome vrlo često pijem kaficu je bio pun do poslednjeg mesta. Naravno jedno od najomiljenijih mesta svih Prokupčana Hisaru je bilo veoma zanimljivo. Sanke, klisko, skije i sličuge su bile glavno prevozno sredstvo. Mnogi su uživali u zimskim čarolijama a bilo je i onih koji su svoje bicikle oprobali na snegu.

U svakom slučaju bilo je lepo prošetati se danas Prokupljem. U par slika evo kako je bilo:

(Nekako mi uz ove slika ova playlista odlično ide: Link)

Prokuplje - Zimska čarolija 2015