Miloš Miladinović Fotografija,U pokretu Evergrin veče u Prokuplju – Muzika je svirala

Evergrin veče u Prokuplju – Muzika je svirala



Prošlo je više od mesec dana od kako je po deveti put održano evergrin veče u Prokuplju. Znam, kasnim sa ovim tekstom i to dosta ali zbog obaveza i ubrzanog tempa koji sam imao jednostavno nisam uspeo da ovaj tekst završim ranije.

,,Muzika je svirala“ , slogan ovogodišnjeg evergina nam je dao nagoveštaj da će to biti pravi mali put u prošlost a za neke sugrađane u ozbiljnijim godinama i povratak u dane mladosti ali i dobre muzike.  Dakle to je bila muzika 60,’70 i’80-tih.
Veče evergrin muzike
Početak manifestacije je bio oko 19:30 a pred puno salom bioskopa ,,Toplica“ u Prokuplju je nastupilo petnaestak izvođača od kojih je najstariji Straško Đokić. Među izvođačima su bili i Ljubomir Vukićević, Nikola Perović, Vlada Drobnjak, ali i predstavnici mlađih generacija poput Milice Radenković.

Ja sam bio oduševljen odabrom muzike ali posebno izvođačima koji su veoma dobro svoju energiju preneli na publiku. U svakom slučaju bilo je prelepo, pozitivna energija i dobro raspoloženje je defnitivno ono što je ostalo osećanju.  Veliko bravo organizatorima!

Pored slika, napravio sam i par snimaka, čisto da vidite kako je bilo: