Novi početak



Prvi dan u novoj 2014. godini je odličan dan za novi početak, za neke nove lepe stvari. Mislio sam da je današnji dan odličan da vam predstavim svoj novi blog  i naravno poželim srećnu i uspešnu 2014. godinu. Sa blogom ,,Neke moje stvari-Blog“ sam se oprostio posle pet godina pisanja na njemu, sa njim sam otkrio potpuno jedan novi svet, svet blogovanja u kome sam upoznao neke pa mogu reći da je prava reč za njih ljudine! Da baš tako, ljudine!

To druženje putem blogova je onako iskreno, čisto, neiskvareno. Makar sa onim ljudima koje sam upoznao i ostao u kontaktu. Inače selidba sa Blogger-a je protekla odlično tako da ovde možete naći moje stare tekstove koje sam pisao zadnjih pet godina na mom sada nekadašnjem blogu. Za blogovanje sam odabrao WordPress koji je inače jako sličan Blogger-u po praktičnosti, jednostavnosti ali je bolji od Blogger-a zbog mnogo veće slobode koju pruža oko dizajna ali i plugina kojih postoji 28, 673.

Cifra dovoljno govori.

Kome posvetiti prvi post, hm.

Krenuću znate tekst sa: Zahvaljujem se porodici jer bez njih ovo ne bi bilo moguće“. Zašto da ne. I ne bi bilo moguće. Zapravo su me podržali u mojoj pisaniji i stoga im hvala! Ali i ljudima sa kojima sam se družio, koje sam pitao ako mi nešto nije bilo jasno a i sa kojima sam delio svoje znanje a sa čijih se blogova nisam skidao.

A evo i onih koje sam izabrao da podelim sa vama:

  • Saznaj-Novo je blog koji vrlo često posećujem i bez koga mi retko počinje dan. Vlasnik bloga je Stefan Marjanov inače slobodno mogu reći moj pravi online drug koji mi je puno pomogao oko biranja hostinga i selidbe ali i oko mnogi drugih stvari. Defnitivno vredi obratiti pažnju na njegov blog, uvek se može saznati nešto novo;
  • Željko Popivoda, blog o Linuksu a i drugim temama. Inače Željko je pokrenuo akciju ,,Ubuntu majce“ koju sam sa ponosom nosio i promovisao Ubuntu;
  • Od svega po neštopuno interesantnih priča, obično uveče posle radnog dana uzmem kaficu i listam blog čiji je vlasnik OljaKa;
  • Nataša Cvetković – Blog je jedan od blogova koji vrlo često posećujem. Blog prati više različitih tema od kojih je moja omiljena ,,Galerija“ u kojoj se nalaze interesantni snimci, odnosno slike koje su propraćene sa još interesantnijim tekstom.

E pa dragi moji čitaoci a i čitateljke, ,,dame i gospođo“, blogeri i blogerke još jednom vas pozdravljam i želim vam sve najbolje u 2014. godini!