Od lajka do pobede



Dragi prijatelji posle četiri dana prave borbe uspeli smo da pobedimo. Ne mogu da vam opišem koliko sam srećan i veoma zahvalan na podršci koju ste meni i Mileni pružili.
Bez vas ovo ne bi bilo moguće. Veliko hvala svima, mojim blogerima koji me uvek podrže kada god je to potrebno, pravi prijatelji. Naravno porodici ali i svima koji su lajkovali sliku. Vidite, društvene mreže, blogovanje, uvek do sada mi je donosilo samo dobre stvari. Jedan naš poznat bloger ima lepu rečenicu za to: ,,Sve nešto lepo“. Tako je bilo i sada. Ne bih da zvuči kao neka izlizana fraza ali vi tim lajkom ste mi omogućili da otputujem sa svojom dragom i malo odmorim u Paraliji. Mislim, koliko je uopšte potrebno da se lajkuje slika? Naravno računajući dobar internet, par sekundi? E tih par sekundi vašeg vremena su dovoljne da usrećite nekog sa druge strane ekrana.

Kako je sve počelo? U nedelju (14. februara) planetarno poznat praznik ,,Dan zaljubljenih“ bioskop ,,Vilin grad“ je na repertoaru imao film ,,Dedpul“ koji nam se veoma dopao a o kome možete pročitati na sledećem linku. Pre filma su pitali da li želimo da učestvujemo u nagradnoj igri koju organizuju što smo naravno sa oduševljenjem prihvatili. Već sledečeg dana je krenula ,,lajk borba“, koja je bila veoma neizvesna ali iz koje smo izašli kao neprikosnoveni pobednici.

Screenshot from 2016-02-19 19:41:06

                                  1.012 lajkova. Velika pobeda dobrih ljudi!

Ova pobeda je još lepša zato što je danas tačno godina i tri meseca od kako smo ja i Milena zajedno.Verujte mi, nemam osećaj da je prošlo toliko, nekako nestvarno brzo. Tako da je putovanje u Paraliji došlo kao pravi poklon. Danas smo upravo zbog toga bili u Nišu, da proslavimo a kada smo saznali za pobedu, pa pomalo smo bili u neverici. Otišli smo do bioskopa Vilin grad u koji vrlo često odlazimo i imamo isključivo pozitivne utiske i razgovarali sa menadžerom koja nam je uzela podatke i rekla da očekujemo poziv agencije ,,Rapsody Travel & Events Serbia„.

Šetali smo se danas Nišom, upoznao sam divne ljude (Milenine prijatelje) sa kojima smo popili kaficu i uživali u druženju. Bio je to prelep dan. Sada ostaje da sačekamo dan polaska, planiram da uradim detaljan putopis od Prokuplja do Paralije.

Do tada vas sve pozdravljam i još jednom zahvaljujem na podršci!