Miloš Miladinović Fotografija Objektivom kroz 2019. godinu

Objektivom kroz 2019. godinu


Milos

Ostalo je još par dana do nove godine tako da je sada idealno vreme da sa vam podelim moje najdraže fotografije nastale u 2019. godini. Fotografsku šetnju kroz 2019. godine sam raspodelio u nekoliko segmenata zbog velikog broja fotografija. Za početak sam izabrao da vam predstavim fotografije sa ulice u crno belom formatu. Izdvojio sam 50 fotografija.

Nastale su širom Srbije. Ima ih dosta iz Prokuplja ali i Beograda, Leskovca, Niša, Vlasinskog jezera, Stare planine. Možda ih ima malo više nego što bi trebalo. Planirao sam da postavim ne više od 20 ali mislim da ne bih uspeo da ovoj online „izložbi“ ispričam priču. Ideja je bila da vas fotografije na neki način povedu mojim stopama.

Na njima možete videti hladne januarske dane, tople majske pljuskove, vrele avgustovske noći. Gde god me je put naveo fotoaparatom sam to pribeležio. Mnoge ste fotografije verovatno videli na društvenim mrežama ali ima i nekih koje nikada nisu objavljene. Razmišlljam da u novoj godini smanjim deljenje fotografija na društvenim mrežama i pažnju više preusmerim ka blogu. Dakle da albume ovde predstavim. Nisam još uvek siguran da je to dobra ideja za fotografije koje postavljam na dnevnom nivou. Ali recimo za projekte ili fotografije sa manifestacija kao što je Nišville verujem da im je pravo mesto ovde. Šta vi mislite o tome?

Sledeća galerija biće popunjena fotografijama u boji. Tema je isto ulice. Posle njih predstaviću vam fotografije sa koncerata i za kraj sa pojedinačnog prvenstva Srbije u boksu.