Miloš Miladinović Film Osvetnici – Doba Ultrona sniman u Srbiji?

Osvetnici – Doba Ultrona sniman u Srbiji?



 

Kada su se ..Osvetnici“ prvi put pojavili na bioskopska platna 2012. godine, širom sveta, obožavaoci stripske ali i filmske umetnosti su bili oduševljeni ostvarenjem, svi su jedva čekali nastavak. Trejler za film je objavljen oktobra u kome se u naznakama vidi šta bi smo mogli očekivati u drugom delu Osvetnika ,,Doba Ultrona“, posebno o tome govori slomljen štit Kapetana Amerike.

uništen_štit_kapetan_amerika

Ko su ,,Osvetnici?

Dakle, ,,Osvetnici“ su tim super heroja baziran na Marvelovim stripovima istog naziva.  U prvo delu Osvetnika, Nik Fjuri (Samjuel L. Džekson) je na čelu međunarnodne organizacije ŠILD čiji je zadatak održavanje mira na Zemlji. Kada se pojavi novi neprijatelj, Torov (Kris Hemsvort) brat Loki (Tom Hidlston), Fjuri okuplja ekipu superheroja čiji je zadatak da se suprotstave Lokiju i svojim moćima spasu svet od katastrofe.

I tako nastaju ,,Osvetnici“

Osvetnici_Avengers

Doba Ultrona

Na internetu su se pojavili snimci, trejleri novog dela Osvetnika pod imenom ,,Doba Ultrona“.  Ja sam veliki fan Osvetnika, inače tih superheroja još od doba stripova. Malo sam ,,prelistao“ internet i naleteo na nekoliko interesantnih detalja:

Slika govori više od reči.

Osvetnici2_Doba_Ultrona_Srbija_Scena

Ceo dan u neku jurnjavu

Hm, vruć burek sa mesom ili sirom, žurba.

banka_scena_osvetnici_Srbija

Pravo iz Banke

Mada su malo pogrešili sa tablicama ali dobro, možda su Osvetnici došli sa ovim savršenstvom Ruskog inženjeringa. Ne mora da bude lepo, samo neka šljaka.

osvetnici_snimanje_doba_ultrona_film_torent

Osvetnici na naš način: Skidam povoljno mađije – Performans

Hm, natpis na plakatu: ,,Sve se mora prodati“. Verovatno kod nas još uvek traje privatizacija.

kampanja_vesti_izbori_Srbija_kapetan_amerika

Dok se Osvetnici bore za svoj  ali i opstanak ljudskog roda, kod nas izgleda izborna kampanja uveliko traje. Ne znam za vas, ali gospodin na plakatu mi liči na Tomu.

U svakom slučaju  očekivanja su velika, posebno to što je po svemu sudeći ovo navodno snimano negde kod nas, na Balkanu

 

Šta vi mislite?